Træning og udvikling

Vi fokuserer på helheden

Hos KGC Golf Academy har vi en stor passion for at gøre vores elever bedre, og få dem til at opnå deres fulde potentiale. Vi er derfor først tilfredse med vores arbejde, når vi kan se det skaber mærkbare resultater på banen.

Kort sagt bygger vores koncept på, at vi ønsker vores elever bruger færre slag på banen og samtidig har det sjovt. For at opnå dette, mener vi der er en direkte kobling mellem den individuelle træning og det udstyr vi har i baggen.

Teknisk undervisning

Den tekniske del af golfspillet er af flere årsager yderst vigtig. Golf er en teknisk sport, og det kræver god teknik for at mestre den.

Hos KGC Golf Academy hjælper vi hver dag vores elever med at opnå højere tekniske færdigheder, så de kan blive bedre golfspillere og nyde spillet endnu mere.

Book en lektion eller tilmeld dig et af vores træningshold, så du også kan få mere ud af dit golfspil.

Tilpasset udstyr

Tilpasset udstyr er en vigtig del af det at blive en bedre golfspiller. Hvis udstyret ikke passer til den enkelte golfspiller, så vil vi ikke opnå det optimale bevægelsesmønster, som vil forårsage uhensigtsmæssige slag.

Derfor gør vi meget ud af vores custom fittings, som er en tilpasning af udstyr til den enkelte golfspiller. Med en custom fitting hos KGC Golf Academy får du muligheden for at få udstyr der passer specifikt til dig.