Sander Nielsen, PGA Head Pro Kalø Golf Club

Privat

Mit navn er Sander Nielsen. Til dagligt bor jeg i Randers sammen med min kæreste Jeanette og vores sønner Arthur og Alfred.

Golf baggrund – og hvorfor blev jeg golftræner?

Jeg startede med at spille golf i 2006 i Norddjurs Golfklub og har været bidt af golfsporten lige siden. Jeg blev hurtigt god til golf, hvilket endte med at jeg som 18 årig forsøgte mig som playing pro. Jeg spillede på den skandinaviske Nordic League samt andre mindre 3. level tours rundt i Europa. Efter 4 lærerige sæsoner som playing pro, valgte jeg at gå trænervejen. Det har jeg ikke fortrudt siden! I hverdagen trives jeg utrolig meget med at hjælpe spillere på alle niveauer til at forbedre deres golfspil.

I foråret 2018 afsluttede jeg PGAs træneruddannelse som PGA Club Professionel. Samtidig tog jeg en akademiøkonomuddannelse i oplevelsesøkonomi. Igennem uddannelsen har jeg fået mange værktøjer, som jeg fremadrettet glæder mig til at bruge i min hverdag i Kalø Golf Club.

Når jeg underviser, er det seriøst og engageret men selvfølgelig altid med et glimt i øjet. Golf skal være sjovt, og når man har det sjovt, så lærer man både hurtigere og bedre.

Jonas Ellegaard Petersen, PGA Elev

Mit navn er Jonas Ellegaard Petersen, jeg er 23 år gammel. Til dagligt bor jeg alene i Randers.

Golf baggrund – og hvorfor blev jeg golftræner?

Jeg startede min golfkarriere meget tidligt, allerede omkring 2002-2003, hvor min far havde mig med på slæb i Rold Skov Gk. Det har dog senere hen været i Volstrup GK hvor jeg for alvor har haft min “golf-opvækst”. Jeg har modsat Sander, aldrig forsøgt mig som playing pro, da jeg altid har været glad for at undervise, så det var helt oplagt at jeg gik direkte i gang med det.

Det resulterede i at jeg startede min uddannelse som PGA elev i marts 2021. Jeg håber at uddannelsen kan give mig en masse ny viden, som jeg i fremtiden kan bruge i min undervisning i Kalø GC.

Min undervisning vil først og fremmest være fyldt med seriøsitet og faglig viden, men selfølgelig også med sjov og et godt grin.