Custom fitting

Hos KGC Golf Academy arbejder vi med alle golfspillets aspekter, så vi kombinerer individualiseret udstyr med kroppens kunnen, for at hver elev kan opnå sit fulde potentiale

Ingen golfspillere er ens

I og med at ingen golfspillerere er ens, så er det også de færreste golfsæt der burde ligne hinanden.

Golfudstyret har en vigtig betydning for helheden i golfspillet. Jo bedre udstyret er tilpasset den enkelte spiller, jo højere chance har vi for at forbedre og udvikle spilleren.

Af den årsag er en custom fitting af udstyr en nøglefaktor i vores koncept. En custom fitting kan være med til at skære slag af runderne og samtidig gøre spillet sjovere for den enkelte spiller.

Custom fitting – processen

En custom fitting hos os starter typisk med at eleven slår nogle slag med sit eget sæt, så vi kan se hvordan det nuværende sæt performer. Her kigger vi bla. på data som svinghastighed og boldhastighed. Dette gør vi for at kunne vurdere hvilken stivhed og vægt skaftet skal have.

Dernæst laver vi en måling af elevens højde, så vi kan bestemme længden på udstyret, så det har den optimale længde.

Herefter skal der besluttes hvilket loft/lie som udstyret skal have, da det det selvfølgelig skal passe ind mellem resten af udstyret der er i baggen.

Til sidst laver vi en sammenligning på det nuværende udstyr, og det fittede udstyr for at være sikre på at vi får optimal udnyttelse af nyt udstyr.